menu
Vodka

Belvedere Vodka 70cl

Belverdere Wodka 70cl is een Poolse wodka die oorspronkelijke gedestilleerd werd in de wijk Zyrardow in Warschau. Ondertussen hebben verschillende distilleerderijen toelating gekregen om deze wodka te... (Lees meer)

29. 95 Op voorraad
Belvedere Vodka 70cl
Specificaties
Categorie Vodka
Merk Belvedere
Inhoud 70cl
Alcohol % 40%

Over Belvedere Vodka 70cl

Belverdere Wodka 70cl is een Poolse wodka die oorspronkelijke gedestilleerd werd in de wijk Zyrardow in Warschau. Ondertussen hebben verschillende distilleerderijen toelating gekregen om deze wodka te produceren. Deze wodka is uniek dankzij twee lokale ingrediënten: rogge en natuurlijk water uit eigen putten. Ook de distilleermethodes en praktijken van 600 jaar oud zorgen voor een natuurlijke smaak. De Dankowskie gold rogge zorgt voor het uitgesproken karakter en het water voor de aangename zachtheid van de Belvedere Wodka.
  • GEMIDDELDE SCORE:
  • 0 op basis van 0 reviews
schrijf een review

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht             Goed

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy

  Inpakken


Wil je jouw bestelling als cadeau versturen? Maak dan gebruik van onze inpakservice, en kies uit transparante folie, inpakpapier, Sinterklaas inpakpapier of Kerst inpakpapier. Slechts een deel van jouw bestelling in laten pakken? Voeg dan een product toe met inpakservice, en een zonder. Maak het helemaal af door een persoonlijke boodschap voor de ontvanger mee te sturen.

2. Schrijf een persoonlijk bericht