menu
Geniet met IPA bier

Geniet met IPA bier

Indian Pale Ale, beter bekend als IPA, is een biersoort dat uit een bijzondere geschiedenis is ontstaan. De geschiedenis van dit speciaalbier is begonnen tijdens een lange reis over zee van Engeland naar het land India. Normaal bier zou geheid bederven gedurende deze lange trip. Daarom werd aan het bier een grotere hoeveelheid hop toegevoegd, waardoor het bier de lange reis zou kunnen overleven. Dit maakt het bier zoals wij hem vandaag de dag kennen. Met dit bier uit de categorie Pale Ale kun je nu echt een avondje genieten.

Sluit filters Toon filters
19.99 Bush de Charmes 75cl
Bier

Bush de Charmes 75cl


OF
5.99 Leffe Royale Cascade 1546 75cl
Bier

Leffe Royale Cascade 1546 75cl


OF
5.99 Prearis IPA 75cl
Bier

Prearis IPA 75cl


OF
6.49 Troubadour Magma 75cl
Bier

Troubadour Magma 75cl


OF
6.99 Troubadour Westkust 75cl
Bier

Troubadour Westkust 75cl


OF

Inspiratie & informatie

Bitter en vol aroma: IPA bier

Bekijk in ons uitgebreide assortiment het speciaalbier IPA. De smaken van deze veelzijdige biertjes zijn over het algemeen fruitig met een bittertje tijdens de afdronk. De geur kan worden beschouwd als tropisch, waarbij de lychee op de achtergrond goed te ruiken is. Het IPA bier smaakt perfect met een combinatie van pittige en kruidige gerechten zoals een curry. Ook kan het speciaalbier een goede aanvulling zijn bij de smaak van blauwe kazen en een toetje, zoals de carrot cake.

Zin in een speciaalbiertje? Bestel IPA bier online

Juist nu jij meer weet over deze biersoort op gebied van geurigheid en smaak, begrijpen wij dat jij zin hebt gekregen in zo’n speciaalbiertje. Bestel daarom eenvoudig uit onze webshop dit bijzondere IPA bier. Door de veelzijdigheid in het assortiment zit er altijd een IPA biertje bij dat jou aanspreekt. Wacht niet langer met bestellen en proef zo snel mogelijk dit heerlijke bier!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy