menu
La Trappe bier: echt Trappistenbier

La Trappe bier: echt Trappistenbier

De trappistenbieren van La Trappe zijn zuiver en worden sinds 1884 bij Bierbrouwerij De Koningshoeven in Berkel- Enschot (Brabant) gebrouwen. De meest bekende La Trappe bieren zijn de Blond, Dubbel, Quadrupel en de Tripel. Ook al hebben de bieren een divers karakter en een verschillende afdronk: ze zijn allemaal gebrouwen door monniken met passie, aandacht en echt vakmanschap. 

Sluit filters Toon filters
4.99 La Trappe Blond 75cl
Bier

La Trappe Blond 75cl


OF
4.99 La Trappe Dubbel 75cl
Bier

La Trappe Dubbel 75cl


OF
4.99 La Trappe Isid'or 75cl
Bier

La Trappe Isid'or 75cl


OF
4.99 La Trappe Quadrupel 75cl
Bier

La Trappe Quadrupel 75cl


OF
4.99 La Trappe Tripel 75cl
Bier

La Trappe Tripel 75cl


OF

Inspiratie & informatie

De diverse bieren van La Trappe

La Trappe Blond is het jongste bier van de bierbrouwerij. Dit bier werd in 1928 geïntroduceerd en is een bier met lage gisting, blond en met vier procent alcohol. Het is een toegankelijk biertje met een frisse en moutige smaak. Een combinatie van zoet geuren en specerijen en een alcoholpercentage van 6,5%. In 1980 brouwt La Trappe voor het eerst de Dubbel, ook komt de Tripel in dat jaar op de markt. De Dubbel is een bier met zeven procent alcohol, met een donkerbruine kleur. De geur van chocolade, caramel en vanille komt je tegemoet in dit bier. Een klassieker met zoete afdronk. La Trappe Tripel: Dit biertje is goudblond en heeft een bloemige geur in combinatie met fruitige tonen. De afdronk van de Tripel is licht droog en ietwat bitter, met een alcoholpercentage van acht procent.

Eerste Quadrupel ter wereld bij La Trappe

La Trappe Quadrupel introduceert de bierbrouwerij in 1991. Als eerste brouwerij ter wereld presenteert La Trappe deze Quadrupel. Dit is het meest sterke bier van de trappistenbieren: tien procent alcohol. Het amberkleurig bier bevat aroma's die zoet zijn, zoals banaan en vanille, in combinatie met noten en kruidnagel tonen.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy