menu
Likeuren

Bols Blue Curacao 70cl

In de jaren 1960 legde destilleerderij Bols haar unieke Bols Blue-likeur wereldwijd de basis voor een stormloop op Blue Curaçao. Er is maar één originele, echte Blue Curaçao op de wereld te vinden... (Lees meer)

10. 95 Op voorraad
Bols Blue Curacao 70cl
Specificaties
Categorie Likeuren
Merk Bols
Inhoud 70cl
Alcohol % 21%

Over Bols Blue Curacao 70cl

In de jaren 1960 legde destilleerderij Bols haar unieke Bols Blue-likeur wereldwijd de basis voor een stormloop op Blue Curaçao. Er is maar één originele, echte Blue Curaçao op de wereld te vinden: de Bols Blue. Het is dan ook niet vreemd dat Bols Blue 70cl zowel populair is onder likeurkenners als onder het bredere publiek.

Bols Blue is door de volle sinaasappelsmaak, gemixt met de lekkerste mandarijnen en het unieke kinnowfruit, een drank die uitstijgt boven andere Blue Curaçaos. Bols Blue kun je door de aangename smaak, buiten de mixjes om, namelijk ook uitstekend puur drinken. Met Bols Blue ben je verzekerd van hoogwaardig smaakgenot!


  • GEMIDDELDE SCORE:
  • 0 op basis van 0 reviews
schrijf een review

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht             Goed

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy

  Inpakken


Wil je jouw bestelling als cadeau versturen? Maak dan gebruik van onze inpakservice, en kies uit transparante folie, inpakpapier, Sinterklaas inpakpapier of Kerst inpakpapier. Slechts een deel van jouw bestelling in laten pakken? Voeg dan een product toe met inpakservice, en een zonder. Maak het helemaal af door een persoonlijke boodschap voor de ontvanger mee te sturen.

2. Schrijf een persoonlijk bericht