menu
Bier

Broeder Jacob Double Espresso 75cl

Wil je een biertje? Of heb je liever koffie? Nou, doe maar allebei. Broeder Jacob Double Espresso, van Brouwerij Broeder Jacob, is écht gebrouwen met koffie en is daarmee een primeur in België. D... (Lees meer)

7. 99 Op voorraad
Broeder Jacob Double Espresso 75cl

Over Broeder Jacob Double Espresso 75cl

Wil je een biertje? Of heb je liever koffie? Nou, doe maar allebei. Broeder Jacob Double Espresso, van Brouwerij Broeder Jacob, is écht gebrouwen met koffie en is daarmee een primeur in België. De familie van brouwer Johan Claes kennen we van de Java-koffie, dus is het niet zo gek dat dit tot een heerlijk experiment leidde. Met de beste koffiebonen uit Guatemala ging men aan de slag, met als resultaat een vol en toch fruitig hopbier met een zeer verrijkt aroma en zelfs een hint van cacao. Met 7,7% een fijn donker bier voor de liefhebber. Drink je geen bier? Dan kun je het ook in gerechten gebruiken, zoals in toetjes. Proost!

  • GEMIDDELDE SCORE:
  • 5 op basis van 1 reviews
schrijf een review

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht             Goed

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy

  Inpakken


Wil je jouw bestelling als cadeau versturen? Maak dan gebruik van onze inpakservice, en kies uit transparante folie, inpakpapier, Sinterklaas inpakpapier of Kerst inpakpapier. Slechts een deel van jouw bestelling in laten pakken? Voeg dan een product toe met inpakservice, en een zonder. Maak het helemaal af door een persoonlijke boodschap voor de ontvanger mee te sturen.

2. Schrijf een persoonlijk bericht