menu
Chateau du Breuil Calvados

Chateau du Breuil Calvados

De Breuil Calvados is een van de meest exclusieve ciders die op de drankmarkt te verkrijgen zijn. De Franse destilleerderij die deze overweldigend lekkere Breuil Calvados ciders maakt, bestaat al ruim 300 jaar en staat bekend als het Château du Breuil. Deze distilleerderij bevindt zich in het midden van Pays d’Auge. Het landgoed beslaat maar liefst een oppervlakte van 28 hectare grond, met appelboomgaarden die in totaal 22.000 appelbomen 

Sluit filters Toon filters
42.95 Chateau du Breuil 12yo Calvados 70cl
Calvados

Chateau du Breuil 12yo Calvados 70cl


OF
46.95 Chateau du Breuil 15yo Calvados 70cl
Calvados

Chateau du Breuil 15yo Calvados 70cl


OF
34.95 Chateau du Breuil 8yo Calvados 70cl
Calvados

Chateau du Breuil 8yo Calvados 70cl


OF
18.45 Chateau du Breuil Fine Calvados 70cl
Calvados

Chateau du Breuil Fine Calvados 70cl


OF
22.45 Chateau du Breuil V.S.O.P Calvados 70cl
Calvados

Chateau du Breuil V.S.O.P Calvados 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Breed assortiment Calvados-dranken

De collectie dranken van Breuil Calvados is erg uitgebreid en varieert van ciders met een klassieke smaak, tot innoverende dranken, dubbelgerijpte Calvados en zeer exclusieve Calvados-varianten die alleen in de beste restaurants ter wereld gedronken worden. In het ruime assortiment van Metdrank.nl vind je diverse soorten, smaken en prijsklassen Calvados 70cl. Zo kun je kiezen voor de standaard Calvados V.S.O.P. 70 cl, die minimaal vier jaar gerijpt heeft op eikenhouten vaten. Maar ook voor diverse flessen Breuil Calvados die tussen de 12 en 20 jaar gerijpt hebben. Met als resultaat een subtiele en zeer unieke smaak. Onze flessen Breuil Calvados hebben een alcoholpercentage van 40% en zijn daarmee lekker pittig en scherp.

Bestel een fles heerlijke Calvados

Kijk eens goed rond in ons fraaie aanbod Breuil Calvados-flessen en bestel voor jezelf, je vrienden of als cadeau jouw favoriete Calvados cider. Als je deze hoogwaardige en bijzondere cider eenmaal hebt geproefd, zo is de ervaring van experts, kies je qua cider voortaan het merk Calvados. Aarzel dan ook niet langer, ervaar het zelf en koop een overheerlijke Breuil Calvados in de webshop van Metdrank.nl. Wij leveren jouw luxe fles Breuil Calvados snel, voordelig en met de grootste zorg bij je af.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy