menu
Busnel Calvados

Busnel Calvados

Busnel Calvados is een appelbrandewijn die wij altijd aanraden aan hen die kunnen genieten van de heerlijke combinatie van fruitsmaken, alcohol en houten vaten. Hij komt in een verpakking van 70 cl en heeft een alcoholpercentage van 40%. Het is een fantastische appelbrandewijn voor zij die écht weten wat genieten is. 

Sluit filters Toon filters
19.95 Busnel Calvados 70cl
Calvados

Busnel Calvados 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Busnel Calvados: het beste wat Normandië te bieden heeft

De Busnel is afkomstig uit Normandië, waar hij minimaal zes jaar op eikenhouten vaten kon rijpen. De plaats waar de geheime formule in de praktijk wordt omgezet? Pays d'Auge. Hier worden ruim 20 soorten appels, samen maar liefst 16 pond tellende, gecombineerd om de unieke smaak van de Busnel Calvados te bekomen. Na een minimale rijping van zes jaar - de leeftijd wordt steeds op de fles aangegeven - is de Busnel Calvados nu eindelijk klaar om ook jouw zintuigen te overrompelen. 

Een uniek smakenpallet

De grote variëteit van smaken en geuren omschrijven in enkele woorden, het blijkt aartsmoeilijk te zijn. Toch doen we alvast een poging. Zo zouden we zijn intense smaken omschrijven als een heerlijke combinatie tussen appel, vanille en hazelnoot - met enkele mysterieuze tinten die we niet meteen thuis kunnen brengen, maar ze toch trachten te omschrijven als 'houttonen'. De afdronk is verfrissend en de geur doet voornamelijk denken aan hout en appel. Een aanrader: appel-pannenkoeken besprenkelt met Busnel Calvados. 

Bestel nu jouw fles Busnel Calvados en ontdek zelf de veelvuldigheid aan smaken en geuren.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy