menu
Père Magloire Calvados

Père Magloire Calvados

Père Magloire Calvados wordt ook wel eens godendrank genoemd vanwege de mooie gouden kleur. De calvados van Père Magloire is het grootste import- en exportproudct in de Spirit France groep. Deze wijn met een alcoholpercentage van 40% is uniek in zijn soort omdat het enkel gemaakt wordt van appels.

Sluit filters Toon filters
18.95 Pere Magloire 70cl
Calvados

Pere Magloire 70cl


OF
21.95 Pere Magloire V.S.O.P. 70cl
Calvados

Pere Magloire V.S.O.P. 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Geschiedenis

Met de dood van Napoleon in 1821, ontstond in Normandië het wijnhuis Père Magloire. Dit wijnhuis was één van de eerste officiële Franse merken. Al snel werd het merk erg bekend door de hoge kwaliteit en doordat de wijn gemaakt wordt volgens de traditie. Sindsdien hebben zich al 8 generaties keldermeesters zich ontfermt over de calvados. Père Magloire is gelegen in het gezellig dorpje Pont-L'Evêque middenin de fruitgaarden waardoor het zich perfect leent tot een leuk uitstapje!

Vloeibaar goud

De calvados van Père Magloire is letterlijk een gouden drankje! De wijncider wordt enkel van appels gemaakt waardoor de calvados een volle gouden kleur heeft. Daardoor onderscheid je vooral de geur van appelbloesem. Hij wordt vier jaar gerijpt op eiken vaten. Zo krijgt hij zijn kenmerkende smaak van frisse fruitaccenten. De Père Magloire calvados is de perfecte partner in crime bij camembert en andere gelijkaardige kazen. Je kan dit prijsbeest ook drinken als digestiefje.

Wist je dat...

  • er meer dan 200 appelsoorten worden gebruikt voor Père Magloire calvados
  • er voor 1 liter calvados ongeveer 30 kg appelen nodig zijn
  • calvados zich ook uitstekend leent in combinatie met gin

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy