menu
Camus Ile de Ré cognac

Camus Ile de Ré cognac

Ile de Ré is makkelijk te vinden aan de westkust van Frankrijk in de streek van Charente-Maritime. Gelegen in de Bois à cru, is het eiland het meest westerse gebied. Het eiland heeft zijn eigen unieke klimaat, waardoor de Cognacs hun natuurlijke smaken en kleurrijke toetsen meegeven.

Sluit filters Toon filters
72.45 Camus Ile de Re Cliffside Cellar 70cl
Cognac

Camus Ile de Re Cliffside Cellar 70cl


OF
47.45 Camus Ile de Re Double Matured 70cl
Cognac

Camus Ile de Re Double Matured 70cl


OF
37.45 Camus Ile de Re Fine Island 70cl
  • (1 Review(s))
Cognac

Camus Ile de Re Fine Island 70cl


OF
24.99 Camus V.S. 70cl
Cognac

Camus V.S. 70cl


OF
33.95 Camus V.S.O.P. 70cl
Cognac

Camus V.S.O.P. 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Door veroudering heeft het huis Camus gewerkt om drie verschillende aromatische uitdrukkingen van deze buitengewone cognacs te ontwikkelen: Ile de Ré Fine Island, Ile de Ré Double Matured en Ile de Ré Cliffside Cella

Oorsprong

De Ile de Ré is wereldwijd en rechtvaardig beschouwd als één van de meest mooie gebieden van Frankrijk. Het buitengewoon milde klimaat en de uiterst vruchtbare grond hebben mensen ertoe gebracht om jarenlang wijnstokken te verbouwen. Nu thuis van meer dan 400 hectare onder de Cognac, is Ile de Ré het meest noordelijke punt maar geniet hij toch zeer van de mildste omstandigheden.

De nabijgelegen oceaan is een fijne temperatuurregelaar, de oceaan is ook een bron van smaak en de zeewierrijke grond bevordert de natuurlijke wijnbouwontwikkeling zeer sterk. 

Deze klimaat omstandigheden werden gecombineerd om het ultieme genot voor de beste cognac te gaan brouwen.

Het huis camus heeft altijd rondgetrokken op de verschillende terreinen van de Charente-regio, met als doel de rijkdom en smaken die deze verschillende gebieden te bieden hebben te onthullen. In deze constante zoektocht was de ontdekking van de wijngaarden van de Ile de Ré een echte openbaring.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy