menu
Marett Cognac

Marett Cognac

Marett Cognac is een bijna 250 jaar oude cognac die gemaakt wordt door Prunier Cognac. Dit bedrijf is omstreeks 1769 opgericht door Jean Prunier.

Marett Cognac wordt gebrouwen in het gebied rond hert plaatsje Cognac, ruim een uur rijden ten noorden van Bordeaux. Deze cognac is een dubbeldistillaat en voornamelijk gedistilleerd van een witte wijn van de druivensoort Ugniblanc. Daarna wordt de Marett Cognac gedurende een aantal jaren gerijpt op eikenhouten vaten, zodat een unieke smaak verkregen wordt.

Sluit filters Toon filters
25.95 Marett V.S.O.P. 70cl
Cognac

Marett V.S.O.P. 70cl


OF
44.95 Marett X.O. 70cl
Cognac

Marett X.O. 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Twee hoofdsoorten: VSOP Grande Champagne en de XO

Zoals meerdere cognacmerken is de Marett Cognac verkrijgbaar in meerdere varianten. Bij Metdrank.nl zijn de Marett Cognac VSOP 70cl en Marett Cognac XO 70cl verkrijgbaar. De Marett VSOP heeft de eretitel 'Grande Champagne' gekregen. En dat is niet zomaar, want deze amberkleurige cognac behoort tot de elite onder de cognacs. Qua aroma geniet je van onder meer karamel, een amandelgeur en vanille. Op de tong proef je de volle, warme smaak van toffee, karamel en zoethout, met een vleug pomme tartin en vanille. De lange afdronk is een waar genot.

Je kunt ook kiezen voor de Marett XO met zijn schitterende gouden kleur. Als de dop van deze fles gaat, wordt je neus verwend met de zachte geur van bijenwas, met tonen van vanille, fruit peer en sigaren. Op de tong wordt je verrast door het smaakgenot van tropisch fruit, gecombineerd met een vleugje honing, leer en diverse kruiden. De langzame afdronk laat je lang nagenieten.

Voordelig, veilig en snel

Proef nu zelf waarom Marett Cognac zo populair is onder cognacdrinkers. Bekijk hert aanbod in onze webshop en bestel een fles Marett Cognac VSOP Grande Champagne 70 cl of een les Marett Cognac XO 70cl. Wij zijn niet alleen voordelig, maar leveren uw fles(sen) ook veilig en snel.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy