menu
Montifaud Cognac: Ruim 150 jaar ervaring

Montifaud Cognac: Ruim 150 jaar ervaring

Montifaud Cognac is een veelgeprezen Frans cognacmerk, dat in 2016 zijn 150-jarig bestaan vierde. Het bedrijf werd opgericht in 1866 en floreert nu, na zes generaties, onder de gedegen leiding van Laurent en Elodie Vallet. De cognacs van Château Montifaud worden alleen gemaakt in de eigen wijngaarden van de familie Vallet. Hun wijngaarden bevinden zich in de regio's Petite Champagne en Grande Champagne.

Sluit filters Toon filters

Inspiratie & informatie

Drie bijzondere smaken Montifaud

In onze webshop vind je drie bijzondere flessen Montifaud Cognac: de VS, de VSOP en de XO. De Montifaud VS, met 40% alcohol, heeft een zachte en ronde smaak, aangevuld met tonen van peer en appel. Ook proef je een lichte hint van vanille. Ook Montifaud Cognac VSOP, goud amber van kleur, staat bekend om zijn legendarische smaak. En dat voor een zeer acceptabele prijs! Deze cognac is erg fruitig en zacht. De VSOP is tussen de 8 en 10 jaar oud en heeft een bloemig aroma, met onder meer abrikoos, vanille en cederhout. Op de tong proef je smaken van appel en karamel, aangelengd met een subtiel smaakje rancio. De afdronk is lekker zacht. De Montifaud XO is een donkere koperkleurige cognac, die een minimumleeftijd van 6 jaar heeft, maar soms wel 25-30 jaar gelegen heeft. In de aroma domineren gedroogd fruit en amandelen. De smaak is heerlijk fris, zacht en een beetje notig. De afdronk van deze Montifaud is opmerkelijk lang.

Aarzel niet langer en probeer zelf een van deze drie smaakvolle topdranken van Montifaud Cognac. Ultiem smaakgenot is gegarandeerd, ook voor kritische drinkers. Tegen scherpe prijzen koop je jouw fles Montifaud VS, Montifaud VSOP of Montifaud XO online bij Metdrank.nl, snel en gemakkelijk!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy