menu
VSOP cognac

VSOP cognac

Ben je op zoek naar een heerlijke VSOP cognac? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons vindt je varianten van verschillende merken, waaronder Courvoisier, Hennesey en Martell. VSOP staat voor Very Superior Old Pale, wat een kenmerk is voor een kwalitatief goede cognac. De rijptijd van deze cognacs is minimaal vierenhalf jaar. 

Sluit filters Toon filters
33.95 Camus V.S.O.P. 70cl
Cognac

Camus V.S.O.P. 70cl


OF
28.95 Courvoisier V.S.O.P. 70cl
Cognac

Courvoisier V.S.O.P. 70cl


OF
37.45 Hennessy Fine Cognac V.S.O.P. 70cl
Cognac

Hennessy Fine Cognac V.S.O.P. 70cl


OF
29.95 Joseph Guy V.S.O.P. 70cl
Cognac

Joseph Guy V.S.O.P. 70cl


OF
25.95 Marett V.S.O.P. 70cl
Cognac

Marett V.S.O.P. 70cl


OF
35.95 Martell V.S.O.P. 70cl
Cognac

Martell V.S.O.P. 70cl


OF
25.95 Menard V.S.O.P. 70cl
Cognac

Menard V.S.O.P. 70cl


OF
29.95 Rémy Martin V.S.O.P. Mature Cask Finish 70cl
Cognac

Rémy Martin V.S.O.P. Mature Cask Finish 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Cognac en rijping

Over het algemeen geldt voor cognac: hoe langer de rijptijd, hoe beter de smaak. Binnen cognac zijn er verschillende klasses: VS, VSOP & Reservé, Napoleon en XO. Cognac mag de naam cognac pas dragen na 2,5 jaar rijping in houten vaten. In deze periode krijgt de drank zijn heerlijke karakteristieke smaak. Ook de diepe volle kleur ontstaat tijdens de rijping in de houten vaten. Cognac bevat een alcoholpercentage van minimaal 40 procent. Hiermee behoort de drank tot de sterkere dranken.

VSOP cognac kopen

Wanneer je VSOP cognac wil kopen doe je er goed aan om op de rijping te letten. Leeftijden worden niet meer vermeld op de cognac etiketten. Een VSOP is een prima cognac en is dan ook een heerlijke borrel. Een goede keuze dus. 

Wanneer je in onze webshop sterke drank wil kopen is het van belang dat je 18 jaar of ouder bent. In onze winkel vindt je cognac van diverse topmerken tegen aantrekkelijke prijzen. Twijfel je over de keuze voor een bepaalde drank? Laat het ons dan gerust weten. We voorzien je graag van een persoonlijk advies, zodat je snel kunt genieten van een heerlijke borrel!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy