menu
Likeuren

Drambuie 15yo 70cl

Een zoete en gekruide goudkleurige likeur op basis van enkele speciaal geselecteerde Schotse malt whisky's van 15 jaar oud. Drambuie 15yo 70cl is een intense whisky likeur met een mooie en volle ... (Lees meer)

38. 95 Op voorraad
Drambuie 15yo 70cl
Specificaties
Categorie Likeuren
Merk Drambuie
Inhoud 70cl
Alcohol % 43%

Over Drambuie 15yo 70cl

Een zoete en gekruide goudkleurige likeur op basis van enkele speciaal geselecteerde Schotse malt whisky's van 15 jaar oud. 

Drambuie 15yo 70cl is een intense whisky likeur met een mooie en volle afdronk waarbij de verschillende kruiden en de Schotse honing de smaak van de 15 jaar oude whisky blend uitstekend naar voren doen komen. Ondanks het vrij hoge percentage alcohol van 43% wordt deze Drambuie het best puur of "on the rocks" genuttigd, bijvoorbeeld wanneer er na het eten koffie geschonken wordt. Je kan deze bijzondere likeur vandaag nog bestellen op Metdrank.nl.

  • GEMIDDELDE SCORE:
  • 0 op basis van 0 reviews
schrijf een review

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht             Goed

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy

  Inpakken


Wil je jouw bestelling als cadeau versturen? Maak dan gebruik van onze inpakservice, en kies uit transparante folie, inpakpapier, Sinterklaas inpakpapier of Kerst inpakpapier. Slechts een deel van jouw bestelling in laten pakken? Voeg dan een product toe met inpakservice, en een zonder. Maak het helemaal af door een persoonlijke boodschap voor de ontvanger mee te sturen.

2. Schrijf een persoonlijk bericht