menu
Beefeater gin

Beefeater gin

Op zoek naar een klassieke, Engelse Dry gin? Zoek niet langer, je hebt hem gevonden! Deze populaire Britse klassieker in een fles van 70 cl heeft een droge, krachtige en gearomatiseerde smaak en hoog alcoholpercentage van 40%. Beefeater heeft een geheel eigen smaak die in de loop van de tijd ongeveer hetzelfde is gebleven. Sommige zekerheden blijven gelukkig bestaan. Dat is helemaal Beefeater Gin!

Sluit filters Toon filters
18.95 Beefeater 100cl
Gin

Beefeater 100cl


OF
23.45 Beefeater 24 Premium gin 70cl
Gin

Beefeater 24 Premium gin 70cl


OF
14.95 Beefeater 70cl
Gin

Beefeater 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Op en top kwaliteitsgin

In de Beefeater proef je hoofdzakelijk de jeneverbes, in combinatie met frisse citrustonen, zoals sinaasappel- en citroenenschil. Ook smaak je toetsen van koriander, zoethout, amandelen en lis wortel. Deze natuurlijke ingrediënten worden vooraf aan de distillatie doordrenkt met de gedistilleerde drank van granen. Dit procedé zorgt voor de karakteristieke smaak van dit heldere drankje. 

Beefeater is de favoriete gin van echte Martini-lovers. De twee samen zijn ‘een match made in heaven’ en in je mond. Maar daarnaast mixt deze gin ook perfect in andere cocktails en is hij uitermate geschikt voor een overheerlijke gin-tonic. Met een neutrale tonic is hij op zijn best. Of simpelweg, Beefeater gin, ijsblokjes, schijfje sinaasappel en een takje munt. Eenvoud, meer hoeft het soms niet te zijn. 

Wat is een 'Beefeater'?

Ook al lang eens willen weten wat Beefeater eigenlijk wil zeggen? Hier komt het verhaal. Een beefeater is een koninklijke lijfwacht. Die heren staan als ceremoniële bewakers bijvoorbeeld aan de Tower of Londen. En je kan ze ook terugvinden op de fles van deze sterke drank.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy