menu
BLOOM gin

BLOOM gin

BLOOM gin is een premium London Dry Gin. Waar bij de meeste merken en soorten gin de nadruk gelegd wordt op de jeneverbes, brengt het merk BLOOM gin op de markt met de focus op een mix van drie botanicals: kamperfoelie, kamille en pomelo. Bloom gin online kopen? Dat kan op Metdrank.nl.  


Sluit filters Toon filters
27.45 Bloom London Dry Gin 70cl
Gin

Bloom London Dry Gin 70cl


OF

Inspiratie & informatie

BLOOM gin: een goed gebalanceerde gin 

De BLOOM gin is een goed gebalanceerde gin die elke ginliefhebber kan waarderen. Het is een gin van één van de oudste stokerijen ter wereld, daterend uit het jaar 1761, genaamd Greenall’s. Wist je dat er in 250 jaar tijd maar zeven master distilleerders gewerkt hebben bij deze distilleerderij? De huidige master distilleerder, en schepper van de onverwachte mix van BLOOM gin, is Joanne Moore.

De gin heeft de naam BLOOM gekregen omdat het een zeer florale gin is, verrijkt met natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Met BLOOM gin haal je letterlijk de lente in huis. En dat in een prachtige, sierlijke en stijlvolle fles. BLOOM wordt getypeerd door de frisse smaak die zacht en soepel van aard is en de lange, zachte afdronk.


Je favoriete gin online bestellen op Metdrank.nl

De perfecte combinatie is BLOOM gin met aardbeien. Een mooi kunstwerk van de sierlijke rode aardbeien die de florale tinten van de gin nog beter tot hun recht laten komen. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je favoriete gin online op Metdrank.nl. 


Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy