menu
Bobby's gin

Bobby's gin

Lekker hedendaagse gin met een uniek smaakprofiel

Deze kruidige en complexe gin is helemaal hot! In deze London-style gin zijn er in totaal wel acht botanicals aan toegevoegd, die elk apart gedistilleerd zijn. Het gaat over jeneverbessen, venkel, koriander, kruidnagel, citroengras, cubeb peper, rozenbottel en kaneel. Daarnaast zijn er traditionele Indonesische kruiden aan toegevoegd om de karakteristieke smaak van dit drankje te vervolledigen. Bobby’s gin bevat geen toegevoegde suiker of andere zoetstoffen. 

Sluit filters Toon filters
31.95 Bobby's Gin 70cl
Gin

Bobby's Gin 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Bobby's gin: Een ideale mixer

Bobby’s gin mixt met zijn 42% alcoholpercentage gemakkelijk in de heerlijkste cocktails. Met zijn frisse en ronde smaak is hij natuurlijk ook te gebruiken om een klassieke gin tonic mee te bereiden. De Fever Tree Indian Tonic en de Thomas Henry Bitter Lemon zijn dan de gewaardeerde mededrankjes. En natuurlijk kan je de veelzijdige Bobby’s ook gewoon puur of on the rocks drinken. Proost!

Weetje

Enig idee hoe Bobby’s Gin aan zijn naam komt? Daar zit een leuk verhaal achter. Hier komt het. Bobby’s gin is gebaseerd op het oude recept van opa Jakobus, die gekend stond als Bobby. De man was afkomstig uit Indonesië. Eens in Nederland aangekomen begon hij al snel met het experimenteren op zijn favoriet drankje, dat hij infuseerde met zijn geliefde Indonesische kruiden. Het is zijn kleinzoon die met dat recept in 2012 naar Schiedam trok. Na nog wat finetunen gingen 2014 de eerste fles Bobby’s Gin in de verkoop. Hou de typische flessen met het Molukse designpatroon dus maar in het oog!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy