menu
Bombay Gin

Bombay Gin

Bombay Gin is een toplikeur met een rijke geschiedenis. Deze zachte gin is gebaseerd op een geheim recept uit het jaar 1761 en dus al meer dan 250 jaar oud. Klassieke kwaliteit dus! Bombay gin bevat 40% alcohol en is ideaal voor het maken van allerlei soorten mixjes.

Sluit filters Toon filters
15.95 Bombay Dry Gin 70cl
Gin

Bombay Dry Gin 70cl


OF
24.95 Bombay Sapphire East 70cl
Gin

Bombay Sapphire East 70cl


OF
17.95 Bombay Sapphire Gin 70cl
Gin

Bombay Sapphire Gin 70cl


OF
37.45 Bombay Star of Bombay Gin 70cl
Gin

Bombay Star of Bombay Gin 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Bombay Sapphire & Dry Gin

Er zijn twee hoofdvarianten van Bombay Gin. De Bombay Sapphire is gebaseerd op tien kruidige ingrediënten. De botanische kruidensmaken van de Sapphire zijn zorgvuldig geselecteerd en bestaan uit: jeneverbessen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, kassiebast, staartpeper, malaguenapeper, zoethout, amandelen en koriander. De Bombay Dry Gin heet iets minder, in totaal acht, natuurlijke ingrediënten, maar smaakt minstens net zo overweldigend als de Bombay Sapphire. Ervaar het zelf en bestel nu een van de ze twee flessen bij Metdrank.nl!

Delicate sterke drank voor alle mixen

Bobmay Gins staan bekend als delicate sterke dranken die een krachtig aromatisch, met als kern jeneverbes- en kardemonsmaak, en fluweelzacht zijn voor je keel. De afdronk van Bombay Gin is complex en tegelijk subtiel. Van welke specifieke mixjes je ook houdt, Bombay Gin is zeer breed te gebruiken als basisingrediënt voor een hemelse likeurmix. Er zijn talloze mogelijkheden op dit gebied. Om een heerlijke mix te noemen: je kunt een groot wijnglas vullen met ijs, hier 50 milliliter Bombay Sapphire ingieten en jouw favoriete tonic daaraan toevoegen. Deze simpele maar doeltreffende mixvariant levert een ultiem smaakgenot op! Je kunt dit mixje helemaal afmaken met bijvoorbeeld een of meer partjes limoen en zoethout. Wij garanderen je ultiem drinkgenot! Ervaar de smaaksensatie van Bombay zelf en bestel nu in onze webshop een overheerlijke fles Bombay Gin, tegen een aantrekkelijke prijs en een snelle levering.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy