menu
Bulldog gin

Bulldog gin

Bulldog gin is de meest harmonieuze gin. Bulldog gin wordt handgemaakt in een Engelse distilleerderij die al 250 jaar gin van de hoogste kwaliteit maakt. De exotische granen en hoogwaardige ingrediënten worden viervoudig gedistilleerde in koperen ketels. Met als resultaat een stoere Londense gin. Bulldog gin kopen? Metdrank.nl. 


Sluit filters Toon filters
21.95 Bulldog Gin 70cl
Gin

Bulldog Gin 70cl


OF

Inspiratie & informatie

De uitgebalanceerde smaak van Bulldog 

Bulldog gin heeft een uitgebalanceerde smaak van Norfolk tarwe, het zuiverste water van Wales en een onderscheidende blend van 12 ingrediënten uit acht verschillende landen. In eerste instantie proef je subtiele tonen van de jeneverbes, gevolgd door de kruidige tonen van dragon en papaver. Deze kruidige tonen maken uiteindelijk plaats voor de krachtige, bloemachtige tonen van lavendel en citrusvruchten. 

Tot 2007 ontbrak de harmonieuze gin met unieke smaken nog aan de gin soorten. Bulldog gin is de meest harmonieuze gin, ideaal om mee te mixen. 

Bulldog gin: een prachtig cadeau

Bulldog gin is met zijn paars/grijze fles met ruige hondenhalsband het perfecte cadeau voor elke man. Gin met een dominant karakter. Wil je een fles Bulldog gin online bestellen? Dat kan op Metdrank.nl.   

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy