menu
Copperhead gin

Copperhead gin

Deze zachte gin doet vele harten smelten en zorgt voor een ware explosie in je mond. Laat je verleiden door zijn botanicals als jeneverbessen, korianderzaad, sinaasappelschil, engelwortel en kardemom. Daar zijn bitters zoals aperitivum (zet de smaakpapillen open), energeticum (verlicht de maag) en digestivum (zet de spijsvertering aan het werk) aan toegevoegd. Het resultaat: een zachte, frisse prikkel in de neus van citrusvruchten en kruidige accenten.

Sluit filters Toon filters
37.95 Copperhead Gin 50cl
Gin

Copperhead Gin 50cl


OF

Inspiratie & informatie

Mooie gin met een mooie verpakking

Deze gin met een alcoholpercentage van 40% kan als aperitief gedronken worden, bijvoorbeeld puur, on the rocks of gemixt met bij voorkeur een bijpassende tonic zoals Fever Tree Mediteranean of Schweppes Ginger Kardemom). Sinaasappelschil en koriander zijn geschikte garnituren bij dit drankje. Copperhead gin is ook heerlijk als digestief na de maaltijd.

Copperhead komt in een bijzonder knappe, koperkleurige fles van een halve liter. De inspiratie daarvoor is niet ver te zoeken: de koperen ketels die gebruikt werden om alcohol te stoken. Copperhead komt van de koperkop. Dat is de slang die geassocieerd wordt met apothekers. De verpakking is prachtig vormgegeven en wat erin zit is een smaakbommetje, kortom, een ideaal geschenk voor een dierbare, of waarom niet, voor jezelf.

Het verhaal achter Copperhead 

Wanneer twee bijzondere mensen elkaar ontmoeten, ontstaat magie. Dat gebeurde in het geval van Copperhead. Yvan Vindevogel, een apotheker uit Kortrijk, had een sterke interesse in de medicinale krachten van gin. Op een mooie dag ontmoette hij Bernard Fillier, de eigenaar van de gekende graanstokerij Filliers. De rest is geschiedenis.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy