menu
Gin Mare: een superieure Spaanse gin

Gin Mare: een superieure Spaanse gin

Gin Mare is een superieure gin uit Catalonië in Spanje, gemaakt in een dorpje dat aan de Costa Dorada ('Gouden Kust') ligt. De mediterrane Gin Mare laat je even ontsnappen aan de werkelijkheid door de overweldigende mix van vier basiskruiden, namelijk basilicum, arbequina-olijven, rozemarijn en tijm. Deze kruiden zijn afzonderlijk gedestilleerd om het beste smaakresultaat te verkrijgen.

Sluit filters Toon filters
37.45 Gin Mare 70cl
Gin

Gin Mare 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Geweldige smaak

Ze worden vervolgens bij de oorspronkelijke botanicals gevoegd, hoofdzakelijk bestaand uit jeneverbes, citrusfruit, kardemon en koriander. Gin Mare streelt door deze unieke mix je tong en laat je de relaxte sfeer van het Middellandse Zeegebied ervaren. Ook al ben je op een compleet andere plek... Op de tong proef je de volle kruidige smaak met vleugjes rozemarijn, olijven en citrussmaak. Daarna wordt je verrast door de subtiele nasmaak van jeneverbessen en koriander. Op de afdronk ervaar je de indrukwekkende smaken van tijm en rozemarijn. De nasmaak is van deze gin is zacht bitter.

Voor jezelf of als luxe cadeau

Gin Mare is een lekkere volle sterke drank die 42.7% alcohol bevat. Deze gin wordt uiteraard met de grootste zorg bereid. Maar zoals bij veel andere sterke dranken moet je Gin Mare eerst zelf geproefd hebben om de unieke smaak van deze Spaanse klasse-gin te ervaren. Bekijk nu ons brede aanbod aan Gin Mare-gin. Bestel een of meer heerlijke flessen van deze formidabele gin en begin meteen met genieten! Natuurlijk kun je ook prima een Gin Mare kopen als luxe cadeau voor een vriend of familielid. Je mag er van tevoren van uitgaan dat je deze fles(sen) Gin Mare een onuitwisbare indruk op anderen achterlaat. Alvast veel drinkplezier toegewenst uit Catalonië!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy