menu
Hendrick's gin

Hendrick's gin

Eigenzinnig, extravagant en onmisbaar

Hendrick’s Gin is een extravagante gin met een bijzonder karakter. Deze eigenzinnige gin wordt gebotteld in een zwarte medicijnenfles waarmee het een ludieke verwijzing geeft naar zijn medische ontstaansgeschiedenis. In 1999 beviel het Schotse whiskydestilleerders-duo William Grant & Sons (beter gekend als de makers van de populaire whisky Glenfiddich) van hun geesteskind en kreeg deze bevallige drank de naam ‘Hendrick’s Gin’toebedeeld. Ondertussen is Hendrick’s Gin uitgegroeid tot een waar icoon in de ginwereld en ver daarbuiten. 

Sluit filters Toon filters
29.95 Hendrick's Gin 70cl
Gin

Hendrick's Gin 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Weelderige wereldse aroma’s

Bij het openen van een fles Hendrick’s Gin komen onder andere de frisse aroma’s van koriander, jeneverbes en citroen je weelderig tegemoet. Elf klassieke ingrediënten, afkomstig van over heel de wereld zorgen voor het unieke smaakpalet van Hendrick’s Gin. Om deze smaken en aroma's nog meer tot hun recht te laten komen, kan je best nog een stukje komkommer, een Bulgaarse Damescena roos of peper aan deze sublieme drank toevoegen, samen met enkele blokjes ijs. Zo wordt deze reeds heerlijke gin nog naar een hoger niveau getild. Het toevoegen van deze botanics aan Hendrick's Gin werd overigens als revolutionair ervaren eind jaren negentig en was daardoor de voortrekker van de gin revival wereldwijd.

Van onmisbare gouden waarde

Hendrick’s Gin heeft in 2000 een gouden medaille gewonnen in San Francisco bij de World Spirits Competition. Elke ginexpert moet gewoonweg deze ongewone gin in zijn collectie hebben. Een niet te missen drankpareltje gehuld in een donker apothekersjasje. Als deze gin nog niet staat te pronken in je bar, rep je dan zo snel mogelijk naar de winkel, want Hendrick’s Gin is een echte must-have voor iedere ginliefhebber.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy