menu
Tanqueray gin

Tanqueray gin

Het ginmerk Tanqueray ontstond in de jaren 1830 in Engeland, toen Charles Tanqueray een ginrecept ontwikkelde dat vanwege zijn hoge smaakkwaliteit tot op de dag van vandaag voor de Tanqueray Gin gebruikt wordt. Tanqueray staat bekend als The World's Finest Gin en dat is niet voor niets. Naast de unieke smaak is ook de fles van deze gin indrukwekkend. Sinds 1948 maakt Tanqueray gebruik van prachtige groene flessen met een vorm die doet denken aan een cocktailshaker. Tanqueray is geliefd in landen als de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada, Japan, Spanje en begint ook in ons land steeds populairder te worden. Koop zelf een prachtfles Tanqueray en ervaar waarom deze gin zo gewild is!

Sluit filters Toon filters
32.95 Tanqueray No. 10 dry gin 100cl
Gin

Tanqueray No. 10 dry gin 100cl


OF
24.95 Tanqueray No. 10 dry gin 70cl
Gin

Tanqueray No. 10 dry gin 70cl


OF

Inspiratie & informatie

De unieke smaak van Tanqueray Gin

Tanqueray heeft al veel internationale prijzen gewonnen vanwege de subtiele smaak die deze Engelse gin biedt. De onderscheidende smaak van Tanqueray wordt verkregen door het hoogwaardige distilleerproces en de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van deze gin. Zo laat Tanqueray elk jaar in september in Toscane jeneverbessen plukken, die als basis van de likeur dienen. Daarnaast bevat Tanqueray onder andere koriander en engelwortel. Deze ingrediënten haalt de destilleerder uit de Krim en Saksen, waar de kwaliteit internationaal gezien het hoogste is. Taneuray is droog, smaakt fris en heeft een heldere kleur. Je proeft naast de dominante jeneverbes een ondertoon van citrusvruchten. De afdronk is zacht en elegant.

Cocktails

Deze Tanqueray gin is het ideale hoofdingrediënt voor onvergetelijke cocktails en drankmixjes. Tanqueray is met nagenoeg alle tonics te combineren. En natuurlijk kun je ijs en/of vruchten toevoegen om je cocktail compleet te maken. Maak zelf jouw favoriete cocktail met Tanqueray en bestel een fles van deze hoogwaardige en fantastisch smakende gin in onze webshop!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy