menu

Levering en bezorging bij Metdrank.nl

Heb je op onze super gebruiksvriendelijke webshop alle dranken gevonden die je wilt hebben? En daarna vliegensvlug afgerekend in het eenvoudige betaalmenu? Dan wil je ook dat de flessen heelhuids en snel bij je bezorgd worden toch? Nou dat kan!

Je hebt bij Metdrank.nl vier mogelijkheden:


1. Afhalen bij Wijnhuis Rosmalen: € 0,00 per bestelling

Wijnhuis Rosmalen is een partner van Metdrank.nl. Het is mogelijk om je bestelling hier gratis af te halen! Gratis? Ja gratis. Wijnhuis Rosmalen zit gehuisvest op de Oude baan 17 in Rosmalen, Noord-Brabant. Je bestelling staat de volgende dag voor je klaar.


2. Verzenden: € 5,95 per bestelling

Wil je de bestelling opgestuurd krijgen? Dan doen we dat. Wij werken met drie partners voor het verzenden. We gebruiken de dozen van Flespakket, het netwerk van PostNL en dit alles wordt aangestuurd door MyParcel. Een ijzersterk trio voor de snelle verzending. 

Besteld

Geleverd

voor 16.00

Maandag

Dinsdag

voor 16.00

Dinsdag

Woensdag

voor 16.00

Woensdag

Donderdag

voor 16.00

Donderdag

Vrijdag

voor 16.00

Vrijdag

Zaterdag

voor 16.00

Zaterdag

Maandag

Zondag

Dinsdag


3. PakjeGemak: € 5,95 per bestelling

Ben je de hele dag druk en wil je je pakket niet mislopen? Dan kun je hem laten bezorgen bij één van de 3.600 afhaalpunten van PostNL. Dit vink je simpel aan in het betaalmenu. Hier kun je ook het door jou gewenste afhaalpunt invoeren.


4. PakjeGemak Express

Wil je meer controle hebben over je levering? Dan kun je kiezen voor een ochtendlevering. Deze kost wel €10,-. Heb je de bestelling gedaan, maar ben je morgen helemaal niet thuis? Laat hem dan overmorgen leveren, want dat kan ook! In het betaalmenu komen al deze opties aan bod.


Kleine bescheiden mededeling:

  • Ook PostNL wordt gerund door mensen en dan wil het weleens voorkomen dat de bestelling vertraging oploopt. Dit proberen we uiteraard te allen tijde te voorkomen. Gebeurt dit toch? Dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en krijg je je bestelling zo snel mogelijk.
  • Krijg je glasscherven binnen in plaats van een heerlijke whisky? Neem het pakket dan niet aan van de bezorger en laat het de bezorger terugsturen.
  • Heb je een klacht over de pagina ‘Levering en bezorging bij Metdrank.nl’? Ga dan naar de ‘Klachten- en geschillenpagina’.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy