menu
Aperol

Aperol

Aperol is van oorsprong een Noord-Italiaans aperitief. Het is niet alleen lekker als aperitief, maar ook hét ideale zomer- en terrasdrankje. De belangrijkste ingrediënten in de Aperol likeuren zijn zure sinaasappel, gentiaan, rabarber en cinchona. Aperol likeuren online kopen? Dat kan op Metdrank.nl.

Sluit filters Toon filters
14.95 Aperol 100cl
Likeuren

Aperol 100cl


OF
10.95 Aperol 70cl
Likeuren

Aperol 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Aperol likeuren, bekend van de Aperol Spritz

Aperol werd in 1919 geïntroduceerd door de gebroeders Barbieri. Aperol likeuren zijn vooral bekend van de Aperol Spritz. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd bekend. Aperol wordt in de mix geserveerd met prosecco en bruisend water. Je maakt de Aperol Spritz eenvoudig zelf: schenk drie delen prosecco, twee delen Aperol en één deel bruiswater in een groot wijnglas met flink wat ijs. Maak het helemaal af door een schijfje sinaasappel. Genieten maar!

Hoewel Aperol hetzelfde ruikt, smaakt en eruit ziet als Campari, heeft Aperol een alcoholpercentage van 11%. 

Aperol likeuren online kopen op Metdrank.nl

Ben je op zoek naar een lekker aperitiefje of een zomers drankje? Met een licht bittere en frisse smaak? Kies dan voor de Aperol likeuren. De mooie fel oranje kleur en de zoetzure smaak vallen direct in de smaak. Op Metdrank.nl kun je eenvoudig online je favoriete likeuren bestellen. 

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy