menu
Baileys likeuren

Baileys likeuren

Baileys, voluit Baileys Irish Cream, is een Ierse likeur met als belangrijkste ingrediënten whisky en room. Samen met een finishing touch van vanille en cacao staan de Baileys likeuren voor een ware smaaksensatie om van te genieten. Benieuwd naar deze Ierse likeur? Bestel online op Metdrank.nl. 


Sluit filters Toon filters
17.95 Baileys 100cl
Likeuren

Baileys 100cl


OF
9.95 Baileys 35cl
Likeuren

Baileys 35cl


OF
12.95 Baileys 70cl
Likeuren

Baileys 70cl


OF
13.95 Baileys Caramel 70cl
Likeuren

Baileys Caramel 70cl


OF
14.95 Baileys Chocolat de Luxe 50cl
Likeuren

Baileys Chocolat de Luxe 50cl


OF

Inspiratie & informatie

De uitgebalanceerde smaak van Bulldog 

Baileys werd voor het eerst op de markt gebracht door het gerenommeerde merk Gilbey’s uit Dublin. Van origine een gin merk. Baileys is ontstaan doordat dit merk besloot om twee typisch Ierse exportproducten met elkaar te combineren. Na veel mislukte pogingen was Baileys geboren. Bij de bereiding van room wordt uit de melk het melkeiwit weggelaten. In een later stadium wordt dit weer toegevoegd. De whisky in Baileys likeuren zorgt ervoor dat de room niet bederft. Hierdoor kan Baileys tot wel 24 maanden worden bewaard. 

Sinds 1974 heeft ook Baileys het assortiment uitgebreid met Baileys Mint Chocolate, Baileys Crème Caramel, Baileys Coffee en Baileys Dulce de Leche. 

Baileys online kopen op Metdrank.nl

Ben je op zoek naar een smaakvolle likeur om puur of on the rocks te drinken? Of als likeurtje in de koffie of over een bolletje ijs? Kies dan voor Baileys. Baileys likeuren kopen? Dat kan op Metdrank.nl. Meer weten over de mogelijkheden van Baileys? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag. 


Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy