menu

Jägermeister

Kruidenlikeuren zijn er in vele soorten, maar de eerste plaats op het erepodium is volgens liefhebbers zonder twijfel gereserveerd voor het wereldberoemde merk Jägermeister. Een fles Jägermeister kopen staat garant voor een feestelijke sfeer op elke gezellige avond met familie of vrienden. Je drinkt deze kruidenlikeur ijskoud, uit de vriezer!

Sluit filters Toon filters
17.95 Jägermeister 100cl
Likeuren

Jägermeister 100cl


OF
12.95 Jägermeister 70cl
Likeuren

Jägermeister 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Strikt geheim!

Als je afkomt op een Jägermeister aanbieding bij Metdrank.nl zie je waarschijnlijk niet meteen een verband met de historische legende van Sint Hubertus. Toch zullen de meeste liefhebbers van deze heerlijke kruidenlikeur ongetwijfeld het bekende logo van het merk kennen. De afbeelding van het hert op de fles is afgeleid van een oud verhaal over Hubertus, een Jägermeister (Duits voor ‘jachtmeester’), die op een dag een visioen kreeg van een hert met een verlicht kruis in zijn gewei. Hubertus staat sindsdien bekend als de beschermheilige van de jacht. Deze legende maakte grote indruk op de oprichter van het merk Jägermeister, de Duitse distilleerder Curt Mast. In 1934 creëerde hij het nog steeds strikt geheime recept van een bijzondere drank die maar liefst 56 kruiden bevat. Uit respect voor Hubertus besloot hij zijn uitvinding Jägermeister te noemen en als logo koos hij het hert uit de legende.

Puur en als feestelijke mix

Geniet van deze geurige kruidenlikeur en proef de aroma’s van citrusvruchten, gember en steranijs. Behalve als ijskoude shot smaakt Jägermeister ook geweldig lekker in een van de vele feestelijke mixen die je met dit drankje kunt maken. Ben jij een liefhebber van een stoere kruidenlikeur en wil je zo’n heerlijke fles Jägermeister kopen? Kijk dan snel bij Metdrank.nl voor een Jägermeister aanbieding en bestel je fles gemakkelijk en snel online.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy