menu

Mozart chocolade likeur

De likeuren van Mozart zijn uniek: een traktatie voor iedere gelegenheid. Deze drank wordt gemaakt op basis van de beste chocolade. Hierdoor ontstaat een uitzonderlijke likeur. Een rijke en intense chocoladesmaak, met friszoete noten van vruchten. Een goede digestief voor bij de koffie, of erdoorheen.Sluit filters Toon filters
15.45 Mozart Black 50cl
Likeuren

Mozart Black 50cl


OF
15.45 Mozart Gold 50cl
Likeuren

Mozart Gold 50cl


OF
15.45 Mozart White 50cl
Likeuren

Mozart White 50cl


OF

Inspiratie & informatie

Herkomst Mozart chocolade likeurDe chocoladelikeuren van Mozart worden gemaakt door Mozart Spirits: eersteklas chocoladelikeuren uit Salzburg, Oostenrijk. Zij stoppen in iedere fles hun 150 jaar oude traditie en ervaring. Alle likeuren uit de distilleerderij van Mozart zijn 100% natuurlijk. De basis voor iedere likeur is de beste chocola, vanille en suiker. Dan worden per variant noten toegevoegd. Maar altijd op basis van ruwe ingrediënten, om de hoogste kwaliteit en beste smaak te garanderen. Dat deze visie werkt, bewijzen de vele internationale awards die zij ontvingen.Assortiment en gebruik Mozart likeur


Mozart biedt een groot scala aan heerlijke likeuren, maar allemaal op basis van premium chocolade. De Mozart White is een melange op basis van witte chocolade, en heeft sterke noten van vanille, karamel en room. Deze roomlikeur bevat 60% minder vet dan andere roomlikeuren, zoals Baileys, en is daarmee beter voor de lijn. Met een alcoholpercentage van slechts 15% een mooie lichte drank, die toch erg verleidelijk is.
Mozart Dark heeft de diepe smaak van pure chocolade (87%), met noten van de beste gerookte cacao, vanille en karamel. Deze Mozart likeur is daarmee een zeer rijke en volle drank, en geschikt voor allerlei klassieke gerechten.
Mozart Chocolate Cream gebruikt Belgische chocolade, verse room en vanille. De smaak is wonderbaarlijk rond en soepel. Een verfijnde drank waarmee je een fantastisch diner onvergetelijk afsluit.
Mozart biedt ook een aantal bijzondere varianten zoals een White Chocolate Cream Strawberry, en een Chocolate Vodka - een wodka gedistilleerd van 100% cacao.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy