menu
Passoa

Passoa

Passoa is een likeur met als belangrijkste ingrediënt de passievrucht. Sinds 1985 wordt de Braziliaanse Passiflora edulis als uniek ingrediënt voor de populaire Passoa likeuren gebruikt. De natuurlijke smaak van Passoa maakt het een verrassend drankje dat past bij verschillende drinkmomenten. Passoa likeuren online kopen? Metdrank.nl. 


Sluit filters Toon filters
13.95 Passoã 100cl
Likeuren

Passoã 100cl


OF
10.95 Passoã 70cl
Likeuren

Passoã 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Passoa likeuren voor een echte smaaksensatie

De Passoa likeuren staan bekend om hun echte smaaksensatie van zoet, zuur en bitter. Passoa is subtiel, verfrissend en intens en heeft een alcoholpercentage van 17%. Het originele recept wordt al 30 jaar gekenmerkt door de fruitige smaken en opvallende kleur. Perfect om te mixen in combinatie met de vruchtensappen sinaasappelsap en appelsap. Of als basis voor de meest uiteenlopende professionele cocktails. 

Passoa online kopen? Metdrank.nl

Metdrank.nl is de grootste webshop op het gebied van bier, wijn en gedistilleerd. En ook de Passoa likeuren mogen dus niet in ons uitgebreide assortiment ontbreken. Bestel je fles Passoa eenvoudig online op Metdrank.nl. Heb je op werkdagen voor 16.00 uur besteld? Dan heb je je bestelling morgen nog in huis.  


Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy