menu
Safari

Safari

Safari is een fruitlikeur met een combinatie van de tropische vruchten mango, papaja en maracuya. De warme, bijzondere en lekkere zoete smaak zorgen ervoor dat Safari likeuren heerlijk zijn als pure drank of met ijs. Maar Safari staat vooral bekend om de veelzijdigheid in mixdrankjes. Safari online kopen? Dat kan op Metdrank.nl. 


Sluit filters Toon filters
13.95 Safari 100cl
Likeuren

Safari 100cl


OF
10.95 Safari 70cl
Likeuren

Safari 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Verschillende Safari likeuren 

Waan jezelf in verre, tropische, exotische oorden met onze Safari likeuren. Safari is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Safari likeur met een alcoholpercentage van 20% heeft een mooie bruine oranje kleur met een geelachtige gloed en komt in een prachtig vormgegeven fles. Deze fles is ondertussen een icoon geworden in drankenland. Daarnaast heb je Safari Senza, een likorette met een alcoholpercentage van 14,9%. 

Of je voorkeur nou uitgaat naar Safari puur, Safari on the rocks of Safari in the mix: het is een graag geziene en veelzijdige gast op ieder feestje. 

Taste of adventure

Ervaar deze 'Taste of adventure' zelf en bestel je fles Safari vandaag nog online op Metdrank.nl. Wil je eerst weten over de verschillende soorten Safari likeuren die verkrijgbaar zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. 


Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy