menu

Over Metdrank.nl

Metdrank.nl is dé speciaalzaak voor jouw online aankopen op het gebied van gedistilleerd, wijn en bier. Wij streven er naar om de fysieke slijter met het persoonlijke contact, de passende service en de veelvoudige kennis naar je thuis te brengen door middel van onze gebruiksvriendelijke webshop.

Optimaal genieten van onze kennis, service én scherpe prijzen

Met onze ervaring vanuit de fysieke winkel kunnen wij de voordelen van een fysieke winkel nog beter laten aansluiten bij de webshop. Als klant kun je optimaal genieten van onze kennis, uitstekende service, het bestelgemak en scherpe prijzen!

Ultieme doel: het grootste aanbod in de Benelux

Ons ultieme doel is een webshop met elke whisky, cognac en rum die er maar verkrijgbaar is. In onze ogen zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu net whisky ontdekt hebt of op zoek bent naar die ene speciale whisky die je maar niet kunt vinden bij de slijter. Metdrank.nl wil groeien naar het grootste aanbod in de Benelux! Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid.

Wij streven naar 100% tevredenheid

Wij streven naar 100% tevredenheid en doen het voor niets minder. Mede daardoor zijn wij zes dagen per week telefonisch bereikbaar en kun je zeven dagen per week per e-mail contact met ons opnemen. Je krijgt binnen 24 uur reactie. 

Proost!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy