menu

Angostura bitter

Angostura is een befaamd drankfabrikant. Hun bitter is het geheime ingrediënt in veel bekende cocktails. Het is een tropische kruidenbitter uit Venezuela met meer dan 40 kruiden. Het recept is geheim en wordt goed beschermd: maar vijf mensen op aarde kennen alle ingrediënten. Het is het meest verkochte kruidenbitter ter wereld.

Sluit filters Toon filters
29.95 Angostura 1919 70cl
Rum

Angostura 1919 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Angostura's bekende bitter

De kruidenbitter werd oorspronkelijk ontwikkeld als medicijn tegen maagklachten en vermoeidheid. Angostura wordt gescheept in een herkenbaar flesje met een te groot etiket. Het flesje en het label werden door twee afzonderlijke broers ontworpen. Toen bleek dat het etiket niet op het flesje paste, werd de voorraad toch verkocht. De broers besloten het zo te laten. Tegenwoordig wordt de bitter in hele kleine hoeveelheden gebruikt in onder andere de Bloody Mary, Cuba Libre, Mojito en Old Fashioned. De intense en rijke smaak zorgt voor een exotische tint in de cocktails. Je kunt de Angostura bitter kopen op onze webshop.

Angostura rum producten

Hoewel Angostura vooral bekend is door hun bitter, produceren zij ook een groot assortiment rum. Hun premium rum behoort tot de beste ter wereld. De rum wordt met de hand geblend, en na rijping met de hand gebotteld. Iedere Angostura rum smaakt soepel en luxueus. De rijping loopt vanaf drie jaar (Reserva) tot twaalf jaar (1824). Hun nieuwste rum is de exclusieve 1787, die vijftien jaar gerijpt wordt.

Wil je de befaamde Angostura bitter kopen om je cocktails nog lekkerder te maken? Of wil je hun premium rum graag proberen? Op onze webshop koop je gemakkelijk en snel de lekkerste blends.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy