menu

Rum uit Duitsland

Bij rum denk je al snel aan het Caraïbische drankje bij uitstek. Warme eilanden, zonnige stranden en zwoele nachten. Toch wordt de drank in uiteenlopende delen van de wereld geproduceerd: rum uit Duitsland mag hier zeker niet ontbreken. Want in het maken van lekkere drankjes heeft ook Duitsland een eeuwenoude traditie!

Sluit filters Toon filters
16.95 Pott Rum 40% 70cl
Rum

Pott Rum 40% 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Caraïbische blends en gedestilleerd van Duitse bodem

De oorsprong van rum ligt in Azië, maar de drank is vooral bekend van de Carïbische eilanden. Hoewel de meeste soorten Duitse rum een blend zijn van geïmporteerde rum uit Midden-Amerika, bestaan er ook in Duitsland destilleerderijen met hun eigengestookte lekkernijen. Met name Pott rum valt hierbij op, een heerlijke drank met een hoogstaand aroma. Deze bruine rum met een percentage van 40% komt uit de Duitse stad Flensburg en weet al sinds 1848 onze zintuigen te strelen. Dus als je op zoek gaat naar een heerlijke bruine rum, hoeft deze niet van de andere kant van de wereld te komen. Heerlijk puur of met ijs, maar ook een smakelijke basis voor mixdranken, cocktails of gebak. Niet voor niets is de rum van Pott de bestverkochte bruine rum van Duitsland.

Rum uit Duitsland bestellen

Zoals je ziet wordt ook bij onze oosterburen heerlijke rum gestookt. Natuurlijk kun je deze ook op onze website bestellen via https://www.metdrank.nl/rum/duits en kun je altijd contact met ons opnemen bij vragen. Veel smaakplezier met de rum van Pott en de vele andere heerlijke producten op onze site!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy