menu

Rum uit Jamaica

Het zonnige eiland Jamaica in het Caribisch gebied is niet alleen wereldberoemd vanwege de legendarische Bob Marley en zijn relaxte reggaemuziek, maar ook vanwege de uitstekende kwaliteit rum die er gemaakt wordt. Rum uit Jamaica is een heerlijk drankje dat een gezellige avond met familie of vrienden extra feestelijk maakt.

Sluit filters Toon filters
29.95 Appleton 12yo 70cl
Rum

Appleton 12yo 70cl


OF
17.45 Appleton Signature Blend 70cl
Rum

Appleton Signature Blend 70cl


OF
16.95 Captain Morgan Black 100cl
Rum

Captain Morgan Black 100cl


OF
12.45 Captain Morgan Black 70cl
Rum

Captain Morgan Black 70cl


OF
21.95 Captain Morgan Black Spiced 100cl
Rum

Captain Morgan Black Spiced 100cl


OF
15.95 Captain Morgan Spiced 100cl
Rum

Captain Morgan Spiced 100cl


OF
11.95 Captain Morgan Spiced 70cl
Rum

Captain Morgan Spiced 70cl


OF
18.95 Captain Morgan Wit 100cl
Rum

Captain Morgan Wit 100cl


OF
13.95 Captain Morgan Wit 70cl
Rum

Captain Morgan Wit 70cl


OF
12.95 Old Captain Bruin 100cl
Rum

Old Captain Bruin 100cl


OF
12.95 Old Captain Wit 100cl
Rum

Old Captain Wit 100cl


OF

Inspiratie & informatie

Een tropische verrassing

De geschiedenis van de Jamaicaanse rum begint in 1749 als op de Appleton Estate in het hart van het eiland voor het eerst rum wordt gedistilleerd uit melasse, een restproduct bij het maken van suiker uit suikerriet. Ook nu, eeuwen later, is Appleton Estate nog steeds een van de topmerken uit Jamaica. Andere Jamaicaanse distilleerderijen met een al even uitstekende reputatie zijn Captain Morgan en Old Captain. Al deze merken zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Metdrank.nl. Het prachtige eiland is bij uitstek geschikt voor het verbouwen van suikerriet. Het heeft er de perfecte bodemgesteldheid voor en ook het warme klimaat met voldoende neerslag zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau. Rum uit Jamaica is een tropische verrassing die nog altijd een beetje een mystiek karakter heeft door de toevoeging van kruiden en specerijen volgens strikt geheim gehouden recepten van de verschillende distilleerderijen. De rum wordt volgens oude tradities gerijpt in houten vaten. Je proeft de relaxte sfeer van witte palmenstranden!

Relax, man!

Wie Jamaica bezoekt merkt het meteen: elke vorm van stress is op het mooie eiland ver te zoeken. Niemand maakt zich druk en haastige buitenlanders worden met een vriendelijk ‘relax, man!’ naar de dichtstbijzijnde strandbar verwezen voor een heerlijke cocktail met Jamaicaanse rum. Breng ook rust in je leven, zing mee met Bob Marley en bestel nu je fles rum uit Jamaica bij Metdrank.nl.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy