menu
De beste Oostenrijkse rum

De beste Oostenrijkse rum

Oostenrijkse rum staat bekend vanwege het pittige karakter en de hoge kwaliteit van de rums, die mede gerealiseerd worden door het hoge alcoholpercentage. Daarmee is Oostenrijkse rum uitstekend te gebruiken in cocktails en mixjes, of voor het bakken van extra lekkere cakes en taartjes. De bekendste rumsoort uit Oostenrijk is Stroh rum, die verkrijgbaar is in tal van varianten en soorten. Stroh is een geweldige rum, die internationaal tot de absolute top behoort wat rummerken betreft!

Sluit filters Toon filters
13.95 Stroh Jagertee 50cl
Rum

Stroh Jagertee 50cl


OF
14.95 Stroh Original 38% 70cl
Rum

Stroh Original 38% 70cl


OF
18.95 Stroh Original 60% 70cl
Rum

Stroh Original 60% 70cl


OF
16.95 Stroh Original 80% 50cl
Rum

Stroh Original 80% 50cl


OF
21.95 Stroh Original 80% 70cl
Rum

Stroh Original 80% 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Stroh: de typische Oostenrijkse rum

Verreweg het meest bekende merk Oostenrijkse rum is Stroh. Dit rummerk is al bijna 200 jaar oud en werd in 1832 uitgevonden door Sebastian Stroh - naar wie de drank ook vernoemd is - in Klagenfurt. Het familiebedrijf Stroh won in 1900 al grote prijzen op de Parijse Wereldtentoonstelling, namelijk de prestigieuze Stroh Grande Médaille d'Or. In de afgelopen ruim honderd jaar is het merk nog beter gaan smaken dan het al deed!

Strohrum staat ook wel bekend als Inländer Rum en is een krachtige alcoholische drank. Van het merk Stroh zijn doorgaans vier soorten verkrijgbaar, namelijk Stroh 38, Stroh 60, Stroh 80 en de fameuze Stroh Jagertee. De getallen achter de drie eerstgenoemde soorten vertegenwoordigen het alcoholpercentage van de rumsoort. De variant Stroh Jagertee is een bijzondere samenstelling van rum en zwarte thee. Deze Stroh is met name lekker tijdens de wintersport of als je een tocht door de bergen gaat maken bij koud weer. 

Koop nu jouw favoriete Oostenrijkse rum

Geniet ook van de Oostenrijkse passie op drankgebied en bekijk onze luxe collectie met tal van flessen rum uit Oostenrijk. In de voordelige webshop van Metdrank.nl bestel je veilig, snel en krijg je altijd de beste kwaliteit Oostenrijkse rum!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy