menu

Stroh rum

Reken maar dat de Oostenrijkers trots zijn op hun krachtige Stroh rum met de karakteristieke, warme smaak. Ook buiten het Alpenland is het merk Stroh in de robuuste, hoekige fles ongekend populair. Voor veel toeristen die in de winter naar Oostenrijk komen hoort Stroh rum helemaal bij een gezellige wintersportvakantie!

Sluit filters Toon filters
13.95 Stroh Jagertee 50cl
Rum

Stroh Jagertee 50cl


OF
14.95 Stroh Original 38% 70cl
Rum

Stroh Original 38% 70cl


OF
18.95 Stroh Original 60% 70cl
Rum

Stroh Original 60% 70cl


OF
16.95 Stroh Original 80% 50cl
Rum

Stroh Original 80% 50cl


OF
21.95 Stroh Original 80% 70cl
Rum

Stroh Original 80% 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Sterke en nog sterkere drank

Stroh is een traditionele ‘Inländer Rum’ die bereid wordt met uitsluitend Oostenrijkse ingrediënten. De drank is vernoemd naar distilleerder Sebastian Stroh uit Klagenfurt die in 1832 deze rum voor het eerst maakte. De bekendheid van deze Oostenrijkse drank nam een grote vlucht na de Wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs waar het merk diverse prijzen won. Nog steeds wordt de drank gemaakt volgens het originele recept uit 1832 door inmiddels de vijfde generatie van de familie. Stroh rum is verkrijgbaar met alcoholpercentages van 38%, 60% en 80%. Deze laatste extra sterke variant is niet bedoeld om onverdund te drinken en wordt vooral gebruikt als ingrediënt voor een van de vele mixen en cocktails die je met rum kunt maken. Speciaal voor in de koude winter is er ook nog Stroh Jagertee met 40% alcohol, gemaakt van rum, zwarte thee en kruiden zoals vanille, anijs en kaneel. Daar wordt je tijdens de après-ski of op een gure winteravond heerlijk warm van!

Ook heel lekker in de apfelstrudel

De kruidige, heerlijk aromatische Stroh rum is ook zeer geschikt om te gebruiken in taarten, cakes, pannenkoeken en flensjes of in een feestelijke vruchtenbowl. Bak eens een echte Oostenrijkse apfelstrudel met een scheut rum in het beslag! Tover je woonkamer om in een gezellige Oostenrijkse après-skihut en bestel nu je fles Stroh rum online bij Metdrank.nl.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy