menu
Absolut Vodka

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een van de bekendste vodka merken ter wereld. Gemaakt van de beste wintertarwe is Absolut een Zweedse vodka van topkwaliteit met louter natuurlijke ingrediënten. Deze vodka is lekker om puur te drinken maar past ook perfect in een mix.

Sluit filters Toon filters
16.45 Absolut Citron 70cl
Vodka

Absolut Citron 70cl


OF
39.45 Absolut ELYX 70cl
Vodka

Absolut ELYX 70cl


OF
16.45 Absolut Kurant 70cl
Vodka

Absolut Kurant 70cl


OF
16.45 Absolut Raspberry 70cl
Vodka

Absolut Raspberry 70cl


OF
16.45 Absolut Vanilia 70cl
Vodka

Absolut Vanilia 70cl


OF
17.95 Absolut Vodka 100cl
Vodka

Absolut Vodka 100cl


OF
13.95 Absolut Vodka 70cl
Vodka

Absolut Vodka 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Continue distillatieproces

Absolut wordt alleen gemaakt in Åhus in het zuiden van Zweden. In 1879 begon Lars Olsson Smith vodka te maken in Stockholm. Dat deed hij buiten de stadsgrens waardoor de vodka goedkoper was dan in de binnenstad, waar een heuse vodka monopolie heerste. Smith wist zijn ""Rent Brännvin" jarenlang goed te verkopen. In 1917 greep de Zweedse overheid echter in en vodka werd vanaf dat moment verkocht als "Absolut Rent Brännvin". Vanaf 1979 werd de naam Absolut definitief weer ingevoerd. Tegenwoordig wordt deze vodka in ruim 120 landen verkocht. Absolut is na Bacardi en Smirnoff het grootste drankenmerk ter wereld. Absolut wordt alleen gemaakt van de beste wintertarwe en water uit een exclusieve bron. De vodka wordt honderden keren gedistilleerd om de drank goed te zuiveren. 

Soorten

Absolut is een pure vodka zonder toegevoegde suikers die je prima kunt mixen met frisdrank of sap. Er zijn ook Absolut vodka soorten met een smaak, zoals de Absolut Vanilia, die kenmerken heeft van butter scotch, vanille en cacao. Absolut Raspberri heeft een meer fruitige smaak dankzij het aroma van frambozen. Wil je een frissere vodka? Kies dan voor Absolut Citron. Deze vodka is vrij mild en fris dankzij de tonen van citroenschil en limoen.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy