menu
Belvedere vodka

Belvedere vodka

Belvedere vodka is een premium Poolse vodka. Vodka van het merk Belvedere is duidelijk anders dan de vodka van andere merken. Dit komt omdat Belvedere gedistilleerd wordt van rogge, iets wat duidelijk terug te proeven is en voor een compleet andere smaakbeleving zorgt. Benieuwd? Bestel Belvedere vodka op Metdrank.nl. 


Sluit filters Toon filters
29.95 Belvedere Vodka 70cl
Vodka

Belvedere Vodka 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Belvedere vodka met een geweldige volle smaak 

Belvedere betekent mooi om te zien en is het resultaat van 600 jaar Poolse vodka traditie. Het streven van het merk Belvedere is om vodka te creëren met een karaktervolle balans van puurheid en complexiteit. 

Belvedere vodka wordt exclusief van Poolse dankowskie rye gemaakt. Dankowskie rye is een graankorrel van een speciale Poolse boerderij. Voor een perfecte balans en een licht aroma van vanille met een zachte room wordt de vodka vier keer gedestilleerd. Het resultaat is een geweldige smaak met het zoete van vanille en het pittige van witte peper. Ook herken je een smaak van noten. 

Bestel direct online op Metdrank.nl

Ben je benieuwd geworden naar de geweldige, volle smaak van Belvedere vodka? Bestel dan vandaag nog je fles online op Metdrank.nl. Wil je eerst wat meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. 


Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy