menu
Grey Goose vodka

Grey Goose vodka

Grey Goose is een verschrikkelijk lekkere, zachte, milde en elegante vodka. Een vodka die voor iedere vodkaliefhebber echt de moeite waard is. Grey Goose vodka wordt van het fijnste Franse graan gemaakt. Op dit moment is het ter wereld één van de snelst groeiende en meest gevraagde super premium vodka’ s. Grey Goose vodka kopen? Metdrank.nl. 


Sluit filters Toon filters
32.95 Grey Goose 70cl
Vodka

Grey Goose 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Grey Goose: vodka uit de Franse Cognacstreek

Grey Goose vodka wordt gemaakt in de beroemde Cognacstreek in Frankrijk. Deze Franse kwaliteitsvodka wordt gemaakt met bijzondere kennis van zaken en een lange ervaring. Grey Goose wordt vijf keer gedistilleerd. Met als resultaat de zachte, verfijnde en robuuste smaak die zo herkenbaar is aan deze vodka.  

Grey Goose is gemaakt van 100% water uit natuurlijke bronnen en de beste granen uit Picardië. De moderne filtering komt tot stand met een vernieuwd en uniek systeem van koper. Dit systeem zorgt ervoor dat de onzuiverheden uit het product gehaald worden en de vodka aan de zo herkenbare zachte smaak komt. De balans van smaken wordt goed gemanaged en bijzonder goed in balans gehouden. 

Vodka om van te genieten

Grey Goose vodka is dé perfecte vodka om puur of on the rocks van te genieten. Volgens vodkakenners werkt het garneren van Grey Goose vodka met een olijf smaak verfijnend. Maar ook in een mixdrankje smaakt deze vodka geweldig. Grey Goose is op Metdrank.nl verkrijgbaar in diverse inhoudsmaten. 


Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy