menu

Pravda Vodka

Pravda Vodka is een premium vodka uit Polen en kent een lang geschiedenis. In 2018 viert het merk alweer zijn 275e verjaardag, want Pravda Vodka ontstond in 1743. Zowel meerdere Zuid-Poolse plaatsen als ook Russische steden beweren dat Pravda Vodka door hen is uitgevonden. Hoe het ook zit met de oorsprong van Pravda Vodka: de huidige distilleerderij van deze drankproducent ligt in de Poolse Karpaten, om precies te zijn in het district Bielsko-Biala.

Sluit filters Toon filters
16.95 Pravda Vodka 70cl
Vodka

Pravda Vodka 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Pravda Vodka: de beste vodka uit Polen

Pravda Vodka, dat net zoals alle andere vodka's een roggedestillaat is, werd in Polen en Rusland de populairste en meest gedronken vodka. Ook de overheid profiteerde mee door accijnzen. Het tsarenrijk Rusland verwierf ooit veertig procent van de totale staatsinkomsten uit belastingen op vodka. De vodka van Pravda wordt in vijf stappen gedistilleerd. De bekende master distiller Aleksandra Kulak houdt als topexpert voortdurend het proces van distilleren in de gaten. Hiermee garandeert de distilleerderij de topkwaliteit van deze beroemde vodka. Pravda Vodka onderscheidt zich door de luxueuze, fraaie vormgeving van de fles en natuurlijk door de unieke vodkasmaak, die lekker zacht is en de smaakpapillen in je mond verwent door zijn bijzonder subtiele citrussmaak.

Bestel jouw fles Pravda Vodka

Pravda Vodka is een heldere, blanke sterke drank die gemaakt is van zuiver bronwater uit de Poolse Karpaten. De Pravda bevat 40% alcohol. Pravda Vodka is als ijskoude basis formidabel geschikt voor het maken van de lekkerste mixdrankjes. Maar natuurlijk kun je een Pravda ook prima puur drinken. Maak de smaaksensatie van deze Poolse topdrank zelf mee en bestel nu een of meer luxe flessen Pravda Vodka in de webshop van Metdrank.nl.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy