menu

Puschkin Vodka

Puschkin Vodka is een van oorsprong Russische vodka die sinds begin 20e eeuw in Duitsland wordt gemaakt. Het is een van de meest gedronken vodka soorten in Nederland. Met unieke smaken als bloedsinaasappel, slagroom en zwarte bes, is Puschkin vodka heerlijk met ijs of in een cocktail. 

Sluit filters Toon filters
7.95 Puschkin Black 70cl
Vodka

Puschkin Black 70cl


OF
9.95 Puschkin Red 100cl
Vodka

Puschkin Red 100cl


OF
7.95 Puschkin Red 70cl
Vodka

Puschkin Red 70cl


OF
9.95 Puschkin Time Warp 70cl
Vodka

Puschkin Time Warp 70cl


OF
13.95 Puschkin Vodka 100cl
Vodka

Puschkin Vodka 100cl


OF
10.95 Puschkin Vodka 70cl
Vodka

Puschkin Vodka 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Duits succesverhaal

Puschkin kent zijn oorsprong in het tsaristische Rusland maar het succesverhaal begint in Duitsland, nadat het recept voor deze vodka in de Oktoberrevolutie mee verhuisde van Rusland naar Duitsland. Daar werd het echt een groot vodka merk. Puschkin vodka wordt gemaakt van natuurlijk ingrediënten en op basis van een geheim recept. De vodka wordt drie keer gedistilleerd en vervolgens nog een aantal keren gefilterd. Daarbij wordt een unieke techniek toegepast, namelijk een ijsfiltratie, waarbij de vodka volgens Russische traditie 's nachts in de vrieskou wordt gezet. Dit zorgt voor een loepzuivere vodka. 

Bijzondere smaken

Kies je voor Puschkin Black Berries, dan heb je een vodka met de frisse smaak van zwarte bessen en de unieke twist van Siberische steppewortel. Hoe je die herkent? Die zou voor extra energie zorgen! Deze Puschkin vodka soort drink je puur of bijvoorbeeld met Sprite. Puschkin Whipped Cream is decadent en voor de echte zoetekauw. Het is een soepele kristalheldere vodka die je ijskoud moet drinken om de slagroom te proeven. Wil je die smaak extra tot zijn recht laten komen? Voeg dan nog een toef slagroom toe. Puschkin Red Orange is een rode vodka met bloedsinaasappel die een bitterzoete smaak heeft en perfect tot zijn recht komt in een mix.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy