menu
Smirnoff vodka

Smirnoff vodka

Smirnoff is een Russisch vodkamerk, ontwikkeld door Pierre Smirnoff. Wist je dat het wereldwijd één van de nummer 1 premium dranken is? Hoge kwalitatieve vodka. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de 47 afzonderlijke kwaliteitscontroles. Smirnoff vodka online kopen? Dat kan op Metdrank.nl. 


Sluit filters Toon filters
13.95 Smirnoff Black Vodka 70cl
Vodka

Smirnoff Black Vodka 70cl


OF
14.95 Smirnoff Vodka 100cl
Vodka

Smirnoff Vodka 100cl


OF
10.95 Smirnoff Vodka 70cl
Vodka

Smirnoff Vodka 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Uniek distillatieproces van Smirnoff


De klassieke Smirnoff, naar het unieke recept ‘no. 21’ is een combinatie van puur, gedemineraliseerd water en een neutrale drank met een hoog alcoholgehalte verkregen door graan en andere ingrediënten. Smirnoff vodka wordt op een unieke manier gedistilleerd. Er worden namelijk drie distillaties en tien stadia van filtratie op houtskool toegepast. Het resultaat van dit unieke proces? De expliciete zachte smaak, de buitengewone zuiverheid en de helderheid waar Smirnoff vodka zo bekend om staat.

Het merk Smirnoff is wereldwijd bekend. En dan niet alleen met de originele Smirnoff vodka, maar ook met de vodka met verschillende smaken en Smirnoff Ice.     

Smirnoff vodka online kopen? Metdrank.nl

Ben je op zoek naar een pure, heldere en bijzondere vodka? Een vodka om lekker te mixen met verschillende frisdranken of een mooie fles om cadeau te geven? Dat kan op Metdrank.nl. Wij helpen je graag.    


Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy