menu
Famous Grouse whisky

Famous Grouse whisky

Famous Grouse is de favoriete whisky van Schotland. In 1896 door Matthew Gloag gecreëerd. Zijn grootvader richtte in 1835 de familiewijnzaak in Perth op en oom William startte rond 1860 met het mengen van whisky. De Gloag-familie heeft generaties lang samengewerkt met vakkundige blenders om Famous Grouse whisky te maken.

Sluit filters Toon filters
17.45 The Famous Grouse Finest 100cl
Whisky

The Famous Grouse Finest 100cl


OF
12.95 The Famous Grouse Finest 70cl
Whisky

The Famous Grouse Finest 70cl


OF
18.95 The Famous Grouse Mellow Gold 70cl
Whisky

The Famous Grouse Mellow Gold 70cl


OF
21.95 The Famous Grouse Port Wood Finish 70cl
Whisky

The Famous Grouse Port Wood Finish 70cl


OF
18.95 The Famous Grouse Smoky Black 70cl
Whisky

The Famous Grouse Smoky Black 70cl


OF
24.95 The Naked Grouse 70cl
Whisky

The Naked Grouse 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Famous Grouse aanbieding van kwaliteit

Famous Grouse is te vinden in de Glenturret-distilleerderij in Crieff. Dit is de oudste distilleerderij in Schotland. Bij The Famous Grouse zijn ze ervan overtuigd dat je niet op zoek moet gaan naar roem, maar het juiste moet doen. Wie zich daarop richt wordt vanzelf geroemd. Een filosofie die Famous Grouse sinds 1800 tot heden draaiende heeft gehouden. 

Matthew Gloag, wist de juiste mensen om zich heen te verzamelen. Hij vond de perfecte combinatie van vakmanschap en meesterschap. Famous Grouse werkt al meerdere generaties lang met dezelfde deskundige leveranciers. Zo ontstond een vertrouwelijke verbintenis en absolute kwaliteit. Het merk groeide in populariteit en de naam veranderde in The Famous Grouse.

De beste selectie

Vandaag de dag gebruiken ze bij Famous Grouse nog steeds de beste korrels en puur Schotswater. Bij Famous Grouse whisky gaan ze alleen voor het allerbeste. Alle gerst, groene mout en maïs, wordt zorgvuldig geselecteerd. 

Zijn specifieke smaak heeft de Famous Grouse te danken aan de vakkundig gekruide vaten. Zo ontstaat uiteindelijk de unieke whisky. Voor de sherry vaten wordt Europees eiken gebruikt en Amerikaanse eik voor hun bourbons. Zo krijgt iedere dram zijn eigen persoonlijke karakter. Hierdoor kan zoetheid, een rijke, ondertoon of juist een fris fruitige toon toegevoegd worden aan de whisky. Famous Grouse aanbieding of niet, deze whisky moet je in huis hebben! Een mooi afgeronde, rijke, zoete, whisky.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy