menu
Glen Talloch whisky

Glen Talloch whisky

Glen Talloch whisky is een blend met maar liefst 30% malt en wordt gedistilleerd in het Schotse Airdrie. De mix van diverse distillaten zorgt voor een complexe smaak met een korte, maar hevige afdronk. Glen Talloch whisky heeft een ronde, zachte geur, waarin mout en turfrook subtiel naar voren komen. 

Sluit filters Toon filters
15.95 Glen Talloch 100cl
Whisky

Glen Talloch 100cl


OF
11.95 Glen Talloch 70cl
Whisky

Glen Talloch 70cl


OF
17.45 Glen Talloch 8yo 70cl
Whisky

Glen Talloch 8yo 70cl


OF
19.45 Glen Talloch Gold 12yo 70cl
Whisky

Glen Talloch Gold 12yo 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Schots vakmanschap 

Het samenstellen van blended whisky is een kunst die ze in Schotland als geen ander beheersen. Al generaties lang komt door ambachtelijk vakmanschap het beste graan en het zuiverste water samen in Glen Talloch. Deze natuurlijke factoren, de techniek bij het rijpen, blenden en bottelen en het oude vakmanschap zorgen voor onderscheidende kwaliteit. De basis bestaat uit maltwhisky’s die enkel en alleen gestookt zijn uit gemoute gerst en die gerijpt worden op eikenhouten vaten, vermengd met whisky’s uit andere graansoorten. Zo bevat de Rare & Old whisky een blend van maar liefst 15 malt whisky’s. De speciale, geheime blend geeft deze whisky zijn uitgesproken smaak, kleur en geur. Elke whiskysoort rijpt minimaal 5 jaar alvorens ze geblend en gebotteld worden. 

Glen Talloch aanbieding

Het alcoholpercentage bedraagt 40%, maar desondanks is deze whisky zacht en toegankelijk door de combinatie van bitter, zoet en kruidig. De amberkleurige smaakmaker is een graag geziene gast op feesten en partijen en kan puur of met ijs gedronken worden. Voor de echte liefhebbers heeft metdrank.nl tevens de 8 en 12 years old whisky en regelmatig vind je hier een speciale Glen Talloch aanbieding. Geniet van het lekkers dat Schotland te bieden heeft en verwen jezelf, of iemand anders en bestel nu je fles Glen Talloch online via metdrank.nl!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy