menu
Glenfiddich whisky

Glenfiddich whisky

Glenfiddich whisky is een single malt whisky merk afkomstig uit Dufftown, Schotland. Glenfiddich is de enige Highland whisky die gerijpt en gebotteld wordt op de eigen distilleerderij. Een frisse, fruitige whisky met een vleugje peer. Benieuwd naar deze whisky met veel fruit? Je kunt op Metdrank.nl je Glenfiddich whisky online bestellen. 

Sluit filters Toon filters
34.95 Glenfiddich 12yo 100cl
Whisky

Glenfiddich 12yo 100cl


OF
18.95 Glenfiddich 12yo 35cl
Whisky

Glenfiddich 12yo 35cl


OF
27.95 Glenfiddich 12yo 70cl
Whisky

Glenfiddich 12yo 70cl


OF
39.95 Glenfiddich 15yo 70cl
Whisky

Glenfiddich 15yo 70cl


OF
69.95 Glenfiddich 18yo 70cl
Whisky

Glenfiddich 18yo 70cl


OF

Inspiratie & informatie

De oorsprong van Glenfiddich whisky

William Grant, van de bekende whiskyfamilie Grant, startte in 1886 met de bouw van de distilleerderij langs de rivier de Fiddich. De distilleerderij is nog steeds eigendom van de oorspronkelijke familie. De merknaam ‘Glenfiddich’ is Keltisch voor ‘vallei van de herten’. Glenfiddich was de eerste die zijn single malt whisky succesvol naar het buitenland exporteerde. Een revolutie in whiskyland. 

De smaak van Glenfiddich single malt whisky bevat veel fruit, een hintje chocolade, een lichte houtsmaak en een klein hintje turf. De Glenfiddich is een mooie, toegankelijke whisky voor iedereen. 

De lekkerste whisky koop je op Metdrank.nl 

Ben je op zoek naar een lekkere whisky met een redelijk lange, warme afdronk? Een afdronk met lichte tonen van chocolade? Kies dan voor de Glenfiddich single malt whisky. Op Metdrank.nl koop je eenvoudig online je lekkerste whisky. 

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy