menu
Jameson whisky

Jameson whisky

Whisky wordt in meer landen gemaakt dan alleen Schotland. De Ierse variant, door de Ieren gespeld als ‘whiskey', is onder kenners zeer geliefd. De bekendste Irish whiskey is ongetwijfeld het merk Jameson. Van Jameson whisky geniet je puur, in een mix en natuurlijk als ingrediënt van een heerlijke Irish coffee!

Sluit filters Toon filters
22.95 Jameson 100cl
Whisky

Jameson 100cl


OF
17.95 Jameson 70cl
Whisky

Jameson 70cl


OF
29.95 Jameson Black Barrel 70cl
Whisky

Jameson Black Barrel 70cl


OF
41.95 Jameson Blenders Dog 70cl
Whisky

Jameson Blenders Dog 70cl


OF
26.95 Jameson Caskmates 70cl
Whisky

Jameson Caskmates 70cl


OF
41.95 Jameson Coopers Croze 70cl
Whisky

Jameson Coopers Croze 70cl


OF
29.95 Jameson Crested Ten 70cl
Whisky

Jameson Crested Ten 70cl


OF
41.95 Jameson Distillers Safe 70cl
Whisky

Jameson Distillers Safe 70cl


OF

Inspiratie & informatie

Iers merk met Schotse wortels

Het beroemdste merk whisky van Ierland werd opgericht door een Schot. In 1780 verhuisde John Jameson van Schotland naar Dublin in Ierland om daar een eigen distilleerderij te beginnen. Onder het motto ‘Sine Metu’, oftewel zonder vrees, legde hij de basis voor het grote succes van zijn merk. Nog steeds staat op elke fles Jameson dit motto vermeld. Jameson Irish Whiskey wordt bereid met zuiver water en een combinatie van gemoute en ongemoute gerst. Door een langzame, drievoudige distillatie in koperen ketels en een jarenlange rijping in eikenhouten vaten krijgt de drank zijn speciale zachte, ronde smaak met hints van kruiden, sherry en noten. Jameson whisky hoort helemaal bij de traditionele Ierse vriendelijkheid en gezelligheid die je in de cafés en pubs van Dublin aantreft. 

Jameson wereldwijd geliefd 

Jameson whisky geniet over de hele wereld een grote populariteit. Het merk wordt gezien als een zeer toegankelijke ‘springplank’ naar de wereld van de whisky. Bij Metdrank.nl vind je regelmatig een aantrekkelijke Jameson aanbieding. Je kunt bij ons kiezen uit diverse Jameson whisky’s met klinkende namen zoals de kruidige Black Barrel, de heerlijke Blenders Dog, de unieke Coopers Croze en de exclusieve Jameson Gold. Haal nu de feestelijke sfeer van Ierse volksmuziek en gezellige pubs in huis en kijk snel op Metdrank.nl voor een Jameson aanbieding waar je blij van wordt!

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy