menu
Japanse whisky

Japanse whisky

Bij whisky denken we niet vaak aan Japan, althans dat klopt enkel wat de leken betreft. Echte kenners weten dat Japanse whisky gerust de concurrentie mag aangaan met andere whiskyvarianten. Alhoewel Japan maar een handvol distilleerderijen kent, produceren deze stuk voor stuk whisky van de hoogste kwaliteit. Bij Metdrank kan je dan ook terecht voor de beste Japanse whisky die op de internationale markt verkrijgbaar is.

Sluit filters Toon filters

Inspiratie & informatie

Kenmerken van whisky uit Japan

Japanse whisky kopen? Weet dan wat je koopt: whisky van de hoogste kwaliteit, vaak mild en verfijnd. Alhoewel Japanse whisky niet altijd even bekend is bij de beginnende leek, blijkt dat net contradictorisch te zijn: zijn verfijnd karakter maakt hem ideaal voor de beginnende drinker. Ook als doordeweeks geschenk doet een Japans whisky het vaak toch iets beter dan een andere (minder milde) variant. De verklaring voor dat verfijnd karakter? De Mizunara. De Mizunara zijn authentieke Japanse eiken vaten die zorgen voor een zorgvuldige rijping en het originele en unieke karakter van de Japanse whisky garanderen. 

Hibiki Suntory whisky

Als we het hebben over whisky uit Japan, dan hebben we het uiteraard ook over de Hibiki Suntory Whisky. Deze twaalf jaar oude whisky werd gerijpt op authentieke Mizunara vaten en heeft, zoals we van Japanse whisky terecht gewoon zijn, een zachte en verfijnde smaak. Zijn alcoholpercentage? Drieënveertig procent. Wat wij prachtig vinden aan de Hibiki Suntory Whisky is trouwens zijn unieke fles die de veruitwendiging vormt van de vier Japanse seizoenen. De harmonie van het land van de rijzende zon in een glas, dat is de Hibiki Suntory Whisky. Bestel vandaag nog voor 16:00 uur en krijg dit Japans stukje cultuur morgen al in huis.

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy