menu
Moët & Chandon champagne

Moët & Chandon champagne

Moët & Chandon is een wereldberoemd merk op het gebied van wijn en champagne. Het is dan ook het meest verkochte champagnemerk ter wereld. Moët & Chandon is zo geliefd door de constante kwaliteit, de zachte en frisse smaak en de fijne aroma’s. Wil je een fles Moët & Chandon champagne online kopen? Dat kan op Metdrank.nl. 


Sluit filters Toon filters
45.95 Moet Chandon Ice Imperial 75cl
Wijn

Moet Chandon Ice Imperial 75cl


OF
54.95 Moet Chandon Ice Rose Imperial 75cl
Wijn

Moet Chandon Ice Rose Imperial 75cl


OF
38.99 Moet Chandon Imperial Brut 75cl
Wijn

Moet Chandon Imperial Brut 75cl


OF
39.99 Moet Chandon Nectar Imperial 75cl
Wijn

Moet Chandon Nectar Imperial 75cl


OF
44.99 Moet Chandon Rose Imperial 75cl
Wijn

Moet Chandon Rose Imperial 75cl


OF

Inspiratie & informatie

Het Moët & Chandon huis van champagne

Moët & Chandon is het grootste champagnehuis ter wereld. De goede reputatie dankt dit huis aan het leveren van stijlvolle en kwalitatieve mousserende wijnen. En dat al meer dan tweeëneenhalve eeuw. Moët & Chandon is gevestigd in Epernay, een dorpje in de Champagnestreek in Frankrijk. 

Moët & Chandon mousserende wijn wordt gemaakt van druiven uit maar liefst 200 wijngaarden. De rijpingsperiode van Moët & Chandon champagne is langer dan nodig is. Het resultaat is dat de champagnes meer body hebben en smaakvoller zijn. 

Gegarandeerd een feestje met Moët & Chandon wijn

Wat je ook te vieren hebt: met een Moët & Chandon wijn of champagne wordt het gegarandeerd een feestje. Van de populaire Moët Impérial tot de Grand vintage champagnes: je vindt ze allemaal in de uitgebreide collectie champagnes van Metdrank.nl. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de beste fles Moët & Chandon wijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. 


Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

* E-mailadres:

© Metdrank.nl • Sitemap Privacy